От наши източници научихме, че лидерът на НФСБ отново е

...
От наши източници научихме, че лидерът на НФСБ отново е
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО! Валери Симеонов щял да подкрепи сделката за Ф-16, ако правителството вдигне забраната за добив на шистов газ?

От наши източници научихме, че водачът на НФСБ още веднъж е почнал да лобира за корпоративните ползи по възобновяването на изследванията и добивът на шистов газ.

Симеонов почнал тази своя акция още през 2014 година, само че срещнал отпорът на депутатите Димитър Байрактаров и Велизар Енчев.

Сега ръководителя на НФСБ към този момент намерено лобирал за създаване на залежи на шистов газ на българска територия и не му пукало, че изневерява на обещанията си към гласоподавателите.

Симеонов решил, че създалата се обстановка към самолетите Ф-16, където всеки глас в Народното събрание ще е значим, с цел да се одобри решението на държавното управление, му дава опция за пазарлъци и възбраната за изследване и рандеман на шистов газ да бъде вдигната.

Въпреки, че всичко се пази в загадка, депутати от "Обединени патриоти " обявиха, че тези дейности ще бъдат окончателния край, защото позицията на Валери Симеонов ще срещне решителния отпор освен на Добруджа, само че и на цялата страна, още повече че и в Европейския съюз надвиват съперниците на рисковата технология за изследване и рандеман на шистов газ.

Дали всичко това ще се случи следва да разберем напълно скоро, само че съгласно нашите източници, депутатите от НФСБ към този момент са получили инструкции
за поддръжка на решението за самолетите Ф-16.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР