От Наполи подадоха молба за отлагане с ден на идния

...
От Наполи подадоха молба за отлагане с ден на идния
Коментари Харесай

Наполи поиска промяна, за да отпразнува титлата още на стадиона

От Наполи подадоха молба за отсрочване с ден на идния дуел на отбора от Серия “А ” против Салернитана. По стратегия отборът на Лучано Спалети посреща въпросния противник в събота (29 април) от 16:00 часа. Ден по-късно - в неделя от 13:30 часа, е дуелът сред Интер и Лацио. Ако Наполи завоюва своя мач, а “нерадзурите ” не изгубят от римляните, то неаполитанците ще са първенци.

По тази причина водачът в Калчото желае двата дуела да се изиграят едновременно, с цел да могат тифозите на Наполи да честват още на стадион “Диего Марадона ”, в случай че се стигне до позитивната за тях развръзка.

Официално молбата за смяна в програмата е подадена от кметството на Неапол към Италианския олимпийски комитет с довода, че по този начин могат да бъдат предотвратени евентуални неприятности, подбудени от вероятен безпорядък в града през целия уикенд.

Очаква се из самия Неапол да има най-малко шест зони, на които почитатели да гледат мачовете на големи екрани. Това ще е третата купа на Наполи и първа от 33 години насам. Предишните две (1987, 1990 г.) са от времето на Диего Марадона.
 Героят на Наполи Джакомо Распадори: Искаме да създадем нашите тифози щастливи и горди Героят на Наполи Джакомо Распадори: Искаме да създадем нашите тифози щастливи и горди
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР