От Наполи опровергаха идеята, че могат да привлекат Кристиано Роналдо

...
От Наполи опровергаха идеята, че могат да привлекат Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Директор на Наполи: През зимата се правят поправки, а ние нямаме нужда

От Наполи опровергаха концепцията, че могат да привлекат Кристиано Роналдо през януари, като водачът в Серия А упорства, че „ нямаме какво да поправяме “. Спортният шеф на клуба Кристиано Джунтоли отбрани концепцията, че не се плануват входящи или изходящи прехвърляния, защото Наполи мощен тим с точния баланс.

Той добави, че „ да се лети с фикция “ не е стилът на отбора през този сезон, в който се преследва първа купа на Италия от сезон 1989/1990, когато водач на отбора беше Диего Марадона.

Роналдо пък може да напусне Манчестър Юнайтед по средата на сезона, като се откри договорка, която да удовлетворява всички страни. Неговият отвод да влезе като запаса в мача с Тотнъм предходната седмица накара клуба да го накаже. Португалецът обаче към този момент се върна в тима и се чака да играе известно време в мача против Шериф в Лига Европа довечера.

Бившият клуб на Роналдо Спортинг Лисабон отхвърли, че ще го върне в тима си, а в този момент това направиха и от Наполи, като клубът бе свързван с неговото привличането по време на последния трансферен прозорец.

„ Ние сме доста надалеч от пазара. В момента мислим единствено за всекидневния живот, като се опитваме да се подобряваме непрестанно “, разяснява Джунтоли пред „ Медиасет “.

„ Трансферният прозорец през януари е за коригиране, а ние нямаме нищо за поправяне, тъй че си мисля, че няма да вършим нищо “, добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР