От Нандита БоузВАШИНГТОН (Ройтерс) – Говорителят на Белия дом по

...
От Нандита БоузВАШИНГТОН (Ройтерс) – Говорителят на Белия дом по
Коментари Харесай

Белият дом: Лекарите на министър Остин смятат, че той може да се нуждае от допълнителни грижи

От Нандита Боуз

ВАШИНГТОН (Ройтерс) – Говорителят на Белия дом по националната сигурност Джон Кърби сподели в неделя лекарят на министъра на защитата Лойд Остин считат, че към момента може да се нуждае от спомагателни грижи.

„ Ще забележим, знаете ли, по кое време може да бъде освободен, само че явно те към момента считат, че може да се нуждае от спомагателни грижи...част от това е просто физическа терапия “, сподели Кърби за „ Face the Nation “ на CBS.

Кърби сподели, че „ има рутинна постоянна връзка “ сред президента Джо Байдън и Остин и че секретарят остава „ интензивно включен и зает “ от болничното заведение.

Остин остава в болница и е в положително положение, сподели Пентагонът в събота, като добави, че към момента няма съответна дата за освобождението му.

70-годишният Остин беше признат до Националния боен медицински център Уолтър Рийд в Мериленд на 22 декември за лекуване на рак на простатата. Той се върна в болничното заведение на 1 януари заради затруднения, в това число зараза на пикочните пътища, и оттога...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР