От началото на вота до този момент, хиляди вече са

...
От началото на вота до този момент, хиляди вече са
Коментари Харесай

„#ДайМиЛюбов“ и „Шефката“ на Галена в борба за песен на годината


От началото на вота до този миг, хиляди към този момент са дали своя избор за своите любимци, а в някои от категориите даже има изразени водачи, които водят безапелационно пред конкуренцията. Гласуването ще продължи до 00:00 часа на 14 януари на уеб страницата the1.bg, а награждаването ще се организира на публична гала на 15 януари в В The 1 Exclusive.

В поп-фолка Галена участва с цели две номинации - с части си „ #ДайМиЛюбов “ и „ Шефката “, която е в дует с изпълнителя Тони Стораро. Нейни съперници в конкуренцията са още Преслава с „ Да гори в обич “, Галин със „ 112 “, Деси Слава с „ Много съм добра “, Емилия и Емрах с „ По такива си падам “, Алисия и Константин с „ Любов ли е “ и други Сред останалите номинирани са още Тита, Михаела Филева, Наско Колев, както и хитовите песни на 2018 година, като „ Няма такава жена “ на 100 Кила, „ Над закона “ на Гери-Никол, „ Гледай по какъв начин се прави “ на Криско и Слави Трифонов, „ Суперпалав “ на Папи Ханс, „ Чужди усмивки “ на Тото и други

В категория мода за купите „ Инфлуенсър “ и „ Най-стилна персона на годината “ в борба влизат хубавиците Биляна Йотовска, Бориса Тютюнджиева, Златка Димитрова, Зейнеб Маджурова, Жасмина от „ Сделка или не “, фолк певиците Алисия, Мария и Цветелина Янева.

За „ Най-екстравагантна персона на годината “ участват имената на Иван Динев-Устата и Валентин Кулагин.

За „ Свестка двойка на годината “ се борят Гала и Стефан, Дани Петканов и Алекс Богданска, Джино Бианкалана и Кристиана Канева, Емилия и Жорж Башур и Златка Райкова и Благой Георгиев. В конкуренция за „ Майка на годината “ влизат цели три синоптички: Гергана Малкоданска, Деси Банова и Никол Станкулова, само че няма да им е елементарно, тъй като другите претендентки за купата са певицата Мария Илиева и актрисата Ралица Паскалева.

В категория медии има номинации за „ Лайфстайл предаване на годината “, „ Водещ/а на годината “ и „ Любима риалити звезда на България “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР