От началото на учебната година СУ Панайот Волов“ в Шумен

...
От началото на учебната година СУ Панайот Волов“ в Шумен
Коментари Харесай

Шуменско училище показва оценки онлайн

От началото на образователната година СУ „ Панайот Волов “ в Шумен вкарва електронен дневник, оповестиха от гимназията. Системата ще предлага необятен продан на информация за оценки, отсъствия на учениците и ученически начинания, което би трябвало да усъвършенства връзката сред управлението, администрацията, учителите, учениците и родителите.

От управлението са безапелационни, че платформата няма да затрудни учебната общественост, тъй като към този момент има насъбран опит в тази сфера. Преди няколко години за първи път в Шумен педагози от същото школо създадоха и вкараха сходна система, която усъвършенства и форсира работата на администрацията.

Дигиталната подмяна на хартиените дневници е част от новаторската тактика на СУ „П.Волов“ за основаване на екологична и удобна образователна среда. Пред привършване е ремонтът на образователната постройка по Оперативна програма „ Региони в напредък “ и след санирането и цялостната замяна на ел.инсталацията и отоплителната система се чака забележителен спад на потреблението на електрическа енергия и по-ефективно отопляне на цялата постройка.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР