От началото на телевизионния сезон „Папараци” има нова водеща в

...
От началото на телевизионния сезон „Папараци” има нова водеща в
Коментари Харесай

Дрогирана ли води „Папараци” Мария Игнатова?

От началото на телевизионния сезон „ Папараци” има нова водеща в лицето на Мария Игнатова. Предаването е и с актуализирана идея, наблягайки не толкоз на жълтините и клюките, колкото на хумора. Зрителите обаче не са удовлетворени от настоящия формат и си желаят предходната водещаВенета Райкова.

„ Папараци - ново 20!” в този тип и с тази водеща е негледаемо. Мария е с непрекъснати тикове на главата, тялото. Не знам на какво се дължи, само че Венета Райкова е най-хубавият вид досега!”, разясняват фенове на предаването в интернет форумите. Те са безапелационни, че шоуто към този момент не е забавно. Според осведомени, тиковете на Мария се дължат на някои нейни зависимости, с които още не е съумяла да се пребори. Много фенове даже подозираха, че хубавицата се появява на екран дрогирана. Поведението й в действителност прилича такова на човек, шмръкнал линийка-две кокаин. Надяваме се макар упоритите клюки, които от дълго време се носят, Игнатова да няма такива проблеми. В светските среди да вземем за пример се шушука, че точно поради компликации в характера й и някои нейни пороци Димитър Рачков я зарязал преди години.

Че Мария е новата водеща на формата, се разбра още през лятото. Венета се ядосала, когато научила, че е свалена от екран, само че след това преосмислила целите си и решила да се посвети на писателската си активност, издават хора от обкръжението й.
В телевизионните среди останаха учудени от отстраняването на Райкова, защото с нейно присъединяване предаването регистрираше най-голям рейтинг. Запознати настояват, че продуцентите на „ Папараци” взели решението да трансформират отчасти концепцията и да сменят водещата под натиска на медийното управление. Шефът на новините Венелин Петков бил измежду най-големите съперници на Венета и съумял да обработи началниците да я махнат. Те не желали шоуто да бъде клюкарско, с цел да не вреди на корпоративния имидж на Би Ти Ви. Мария Игнатова им се сторила идеалното лице за тази цел, само че уви – действителността е по-различна и рейтингитe вървят надолу.

Бившата на Димитър Рачков дълго време се подвизаваше в „ Господари на ефира” и има опит в сходни тв формати, но доста от феновете не са удовлетворени и желаят Венета Райкова да се върне. „ Пак ли ще ни пробутват тази Мария?! Нито за актриса става, нито за водеща!”, разисква се из интернет форумите. Самата Венета Райкова още не е коментирала своята заместничка и едва ли ще го направи обществено, само че пред свои близки се изказала, че счита решението на прoдуцентите за неточност.
За Мария Игнатова пък „ Папараци” е завръщане в тв средите. За нейно страдание обаче, едва ли ще е задълго. След като предаването „ Господари на ефира” бе свалено от екран, тя остана без работа и без финансови приходи. Появи се няколко пъти в новия интернет формат „ Господари на уеба”, само че хонорарите въобще не й стигали да поддържа досегашния си стандарт на живот. По образеца на някогашния си мъж Димитър Рачков, русата хубавица реши да заложи на актьорския си гений. В търсене на ново занятие за изява, тя се насочи към по този начин известната в последно време стендъп комедия. Хумористичният си театър озаглави „ Без грам ИнстаСрам”, само че шоуто претърпя крушение.

Що се отнася до персоналния живот на русокоската, там смяна има. Игнатова неотдавна призна, че е обвързана с интелектуалеца Ивайло Нойзи Цветков – нещо, което „ Уикенд” извести още преди половин година, и дори го дефинира като „ любовта на живота й”.

Мария имаше 10-годишна връзка с Димитър Рачков, само че пътищата им се разделиха и в този момент всеки е с нова обич. През юли и двамата демонстрираха публично половинките си по време на празненството за рождения ден на Кремена Халваджиян. От началото на годината артистът живее с участничката в състезанието „ Мис Плеймейт 2017” Анита Димитрова, която в тона на политкоректността можем да назовем модел.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР