От началото на сезона за пръв път Гала води сама

...
От началото на сезона за пръв път Гала води сама
Коментари Харесай

Най-Накрая! Народът Ликува, Тормозът Свърши! Изритаха Най-Големия Дразнител В Българския Ефир! Край С

От началото на сезона за пръв път Гала води сама предаването си през вчерашния ден. Откакто Стефан води дружно с нея, тя съвсем не споделя нищо. Неопитният й обичан се изрича по всички въпроси, които се дискутират в предаването. Често даже се случва той да влезе в спречкване с Гала и това по никакъв начин не се харесва освен на нея, само че и на феновете.

Отсъствието на Стефан стана мотив за наслада на феновете, които избират русокоската да се изявява сама в ефир. Все още не е ясно каква е повода за отсъствието му. Вероятно е поради финала на ВИП Брадър, написа Хот нюз.

Появата на Стефан в ефира на женското предаване провокира лавина от отрицателни мнения. Първоначално рецензиите бяха ориентирани най-много към Гала. Зрителите я упрекнаха за това, че е употребила връзките си, с цел да обезпечи работа на обичания си.

Блондинката няколко пъти се опита да се оправдае, заявявайки че тя също не е знаела за назначението му. Ден преди старта на сезона продуцентите й съобщили, че ще води дружно със Стефан. Гала не крие, че тази концепция по никакъв начин не й допаднала. Но в последна сметка това било решението на шефовете й и тя била принудена да го одобри.

Появиха се даже клюки, че тя е почнала да приема успокоителни, с цел да преживее по-лесно изявата на Стефан в ефир. До приема на медикаментите се стигнало и гафовете на обичания й. На няколко пъти той я изложи, правейки й забележки в ефир.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР