От началото на сезона изявите на Александър Лазаров са далеч

...
От началото на сезона изявите на Александър Лазаров са далеч
Коментари Харесай

Неубедителен Лазаров пропиля множество шансове и напусна Чаланджъра в Сплит на старта

От началото на сезона изявите на Александър Лазаров са надалеч от съвършени и през днешния ден той записа ново ранно проваляне, този път на старта на квалификациите на Чаланджъра в Сплит. Съперник на нашето момче бе международният №294 Йохан Никлес, който се възползва от неуверената игра на българина на моменти, с цел да затвори срещата в своя изгода, оформяйки крайното 6:3 7:5.

Швейцарецът стартира стремително срещата, спечелвайки първите четири гейма с помощта на нападателната си игра и непрекъснатите грешки от ракетата на софиянеца. Така се стигна до задатък от два пробива за Никлес, който напълно скоро откри сметката си в общия резултат.

Родният ни представител имаше отлична благоприятни условия да вкара дуела в трета решителна част, защото във втория сет се възползва от спада на противника и поведе с ранен пробив за 2:0. Впоследствие двамата си размениха по един брейк в средата на частта, само че водач в резултата си остана Лазаров, който бе единствено на гейм от триумфа в сета - 5:3. Именно тогава обаче представянето на сънародника ни се утежни и непредизвиканите неточности валяха една след друга, което докара до връщане на пробива и четири поредно извоювани гейма от Никлес, с които си узакони крайната победа.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР