От началото на септември до момента полицията в Пловдив е

...
От началото на септември до момента полицията в Пловдив е
Коментари Харесай

След Антидрога: 15 души са зад решетките в Пловдив

От началото на септември досега полицията в Пловдив е задържала 15 лица по линия "Антидрога " измежду подрастващите, като от тях 11 са малолетни и малолетни, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив.

Под надзора на прокуратурата са формирани 12 досъдебни производства, като 8 от тях са за владеене, а 4 за нарко разпространяване измежду подрастващите.

С връщането на учениците в учебно заведение по време на почналата присъствено образователна година полицията още веднъж зачести инспекциите и бди за определяне на лица, извършващи незаконната активност.

От началото на годината досега са формирани 48 досъдебни производства по линията, а арестуваните лица са 56. В резултат на засиления полицейски надзор, който цели пресичането на продажба и приложимост на наркотични субстанции след подрастващите са повдигнати обвинявания на 25 лица.

Полицията продължава с ежеседмичните акции "Антидрога ", които чиновниците на реда организират на територията на образователните заведения и регионите към тях, безапелационен е шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев. Той добавя, че здравето и живота на децата могат да бъдат опазени и обезпечени единствено с дейна обществена ангажираност.

Директорът на пловдивската полиция Йордан Рогачев инициира социално-отговорна акция "Да пазим децата! ", с която чиновниците на реда предпочитано се ангажират със сигурността на възпитаници и ученици на образователните заведения, ситуирани на територията на региона, се показва още в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР