От началото на септември благоверният на атрактивната блондинка се изявява

...
От началото на септември благоверният на атрактивната блондинка се изявява
Коментари Харесай

България Ври От Гняв! Неблагодарникът Стефан Извърши Немислимото С Гала! За Шок На Всички Зрители Той Я Е

От началото на септември благоверният на атрактивната русокоска се изявява като неин сътрудник в ефира и безусловно залива феновете с по 100 думи на минута, до момента в който жена му се пробва да вмъкне най-малко една.

Нахъсан и самонадеян, Стефан се държи като същински дерибей в студиото и тотатлно е завладял властта в шоуто. През това време Гала се свива и към този момент не наподобява нито уверена, нито забавна, безапелационни са феновете.

Напрежението у водещата е толкоз огромно по време на разговорите с мъжа й, че заран преди да изпие служебното кафе, телевизионерката гълтала леки транквиланти, с цел да е спокойна по време на предаването. Плевенчанката към този момент се е трансформирала в актриса – прави се на радостна и въодушевена от наличието на колегата си, само че не може да скрие, че трепери от нерви, твърди " Таблоид ".

„ Гала извънредно се тормози, дори на няколко пъти се опита да скастри самозабравилия се Стефан, който си фантазира, че е корифей по всички тематики ”, признават сътрудници на мисис „ На кафе ”.Всъщност водещата призна, че не тя самата, а продуцентите са й наложили гаджето й като екранен сътрудник, с цел да освежат предаването през новия сезон.

„ Само аз си знам какво ми костват минутите, в които дружно със Стефан би трябвало да си сблъскваме репликите, с цел да водим забавен за феновете диалог. Той е прекомерно навирен, само че не схваща, че е изцяло некомпетентен и може да стане някой гаф ”, признавала Гала пред сътрудниците си в Нова.

Водещата даже предизвестила операторите да са подготвени за сериозни обстановки и да реагират бързо. Сценаристите към този момент скастрили Стефан, че си разрешава прекомерно доста тълкования,изтърсва реплики, които не са съгласувани дори с Гала и даже на моменти я излага, като й подрежда да мълчи, с цел да приказва той.

„ В живо предаване Гала няма по какъв начин да му се скара и да го накара да млъкне ”, признаха от малкия екран. Отгоре на всичкото фенове се отегчавали с непрекъснатите разкази от персоналния им живот, които пълнят минутките на Стефан. „ На моменти и двамата изтрещяват и не се усещат, че вадят прекалено много интимни елементи от у дома и с това не печелят ”, нервират се даже сътрудниците им. В едно от изданията на „ На кафе ”, до момента в който говореха за секс, Гала изтърси, че двамата са имали много интервали, в които не са имали никакъв съкровен контакт. После пък съвсем непосредствено му сподели, че в случай че по-често са в леглото, тя ще е доста удовлетворена.

„ Гала изтресе това от нерви, а не тъй като беше планувано в сюжета.

Доколкото знаем, след това Стефан й е трил носа поради признанието ”, споделиха осведомени с историята.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР