От началото на месеца цената на електроенергията в България е

...
От началото на месеца цената на електроенергията в България е
Коментари Харесай

Работодатели искат оставки заради скъпия ток, готови са за протести

" От началото на месеца цената на електрическата енергия в България е най-скъпа в целия Европейски съюз. Според нас повода за това е зловредното некадърно ръководство на енергетиката в ущърб на стопанската система и семействата в България в интерес на избрани лица. Искаме оставката на управлението на Министерство на енергетиката, на Български енергиен холдинг (БЕХ) и на Топлоелектрическа централа „ Марица изток 2 “. Това заяви председателят на Управителния съвет на Асоциация на индустриалния капитал в България и ротационен ръководител на Асоциация на организациите на българските работодатели след среща със служебния министър председател Стефан Янев.

" Искаме разбор на държанието на ЕСО и НЕК. След него е логично ръководствата им също да подадат оставки ", сподели още той, като разгласи, че работодателите са в митинг на подготвеност.

Според него хората, които са в ръководството на енергетиката, би трябвало да бъдат заменени с добросъвестни, а не с такива, които извличат позлва на гърба на семействата и на работещите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР