От началото на месец май 2023 г. поста на изпълнителен

...
От началото на месец май 2023 г. поста на изпълнителен
Коментари Харесай

Банка ДСК има нов изпълнителен директор

От началото на месец май 2023 година поста на изпълнителен шеф, член на УС и началник направление " Управление на риска " в Банка ДСК поема Димитър Дилов. Той поема длъжността от Арно Льоклер, който се отдръпва от банката от края на април.

Димитър Дилов има повече от 20 години интернационален опит в банковия бранш, като през последните 5 години заема позицията на изпълнителен шеф и член на Управителния съвет с сектор " Управление на риска ", в една от водещите банкови групи в Източна Европа.

Кариерата му на Риск управител минава през разнообразни банки от групата Raiffeisen Bank International в България, Австрия, Косово и Сърбия, където дава отговор за ръководство на риска в съответните банки, лизингови сдружения и пенсионни и капиталови фондове.

Димитър Дилов е Магистър по Банков мениджмънт от Стопанска академия " Д. А. Ценов ", като в следствие учи Приложна математика в Софийския университет.

В последните години, по негова самодейност се развиват разнообразни цифрови решения за ръководство на риска, като се употребяват най-модерни софтуерни новости, насочени към усъвършенстване на кредитния развой, възстановяване на отчетността и дейно взимане на решения.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР