От началото на март ЛУКОЙЛ-България“ разширява дейността си в B2B

...
От началото на март ЛУКОЙЛ-България“ разширява дейността си в B2B
Коментари Харесай

ЛУКОЙЛ разширява дейността си в B2B сектора

От началото на март „ ЛУКОЙЛ-България “ уголемява активността си в B2B бранша с новаторски решения и модели. Компанията прави крачка напред в областта на директните продажби към дребния, междинен и наедрял бизнес, посредством усъвършенствано комерсиално предложение, нова съвременна осведомителна за непосредствена връзка с бизнес-клиентите и особено основана районна конструкция от търговски представители за личен метод към всеки клиент.

Целта на новата В2В-концепция на сдружението е да отвори повече благоприятни условия за фирмите от всички стопански браншове за директен и равнопоставен достъп до висококачествени горива, създадени в България и отговарящи на европейските стандарти. Независимо от размера на своята активност, компаниите, занимаващи се с произвеждане, превоз, селско стопанство, строителство, търговия, туризъм и други, ще могат непосредствено и оптимално улеснено да се снабдят с нужните им количества от сигурен и  одобрен снабдител, при усъвършенствани търговски условия и с цялостни гаранции за генезис и качество на продуктите.

Новата електронна осведомителна платформа на компанията, намираща се на адрес, улеснява всички сегашни и бъдещи клиенти в техния избор на благоприятни условия. Тя показва подробна информация за предлаганата необятна гама нефтопродукти, отговарящи на европейските стандарти за качество, за местоположението, работното време и продуктовата номенклатура на петролните бази. Удобният интерфейс пести време и разрешава на клиента елементарно да изпрати своето питане през специфична форма и да получи бърза и изчерпателна противоположна връзка. Предлагат се и нови благоприятни условия за доставка до обект на клиента, при положение на нужда от организация на превоз.

Екип от особено подбрани и подготвени търговски представители на територията на цялата страна ще се грижи за персоналното обслужване на клиентите от съответния район. Така „ ЛУКОЙЛ-България “ уголемява каналите си за директна връзка с бизнес-потребителите с акцент върху непосредствените потребности и стремежи на клиента.

Новата B2B идея на компанията започва в годината, в която Нефтена компания ЛУКОЙЛ отбелязва своя 30-годишен празник. България заема значимо място в нейното развиване. ЛУКОЙЛ участва на българския пазар повече от две десетилетия. От 1999 година до момента тя е вложила в българската стопанска система общо над 3,8 милиарда $ и сега обезпечава над 5000 работни места в цялата страна.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР