От началото на контранастъплението на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ)

...
От началото на контранастъплението на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ)
Коментари Харесай

Путин: Украинските военни разбират, че нямат шанс срещу руските сили

От началото на контранастъплението на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) към 20 юни съветските войски са унищожили 245 танка и 678 бронирани машини на ВСУ. Украинските военни схващат, че нямат късмет против смелите и героични бойци от Въоръжените сили на Руската федерация, уверен е съветският президент Владимир Путин, оповестява ТАСС.

„ Благодарение на смелостта и героизма на нашите бойци, готовността на командирите да отхвърлен всевъзможни нападателни дейности против Русия, коства ми се, че врагът няма късмет. Те схващат това, по тази причина в този момент се надигнаха “, сподели Путин на среща с приключилите военни университети, отговаряйки на въпрос на журналиста Павел Зарубин.

Според съветския президент се водят „ обособени детайли на бойни дейности: обстрели, разузнаване на силите “. „ Но, отново дублирам, към момента не се водят дейни настъпателни дейности “, добави Путин.

Въоръжените сили на Украйна наподобява са ангажирани с възобновяване на боеспособността, само че се притесняват от нови загуби, защото това заплашва загуба на боеспособност като цяло, коментира той, отговаряйки на въпрос за обстановката на фронта. " Съдейки по всичко, съперникът в този момент сплотява бригади, които са претърпели съществени загуби, с нови елементи, с цел да възвърне бойната успеваемост ", сподели съветският президент. „ Но, несъмнено, той се опасява от същите огромни загуби в бъдеще, тъй като това може да докара освен до загуба на настъпателния капацитет, само че и до загуба на боеспособността на армията като цяло.

Инфо: ТАСС

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР