От началото на кариерата си до 50-тия си рожден ден

...
От началото на кариерата си до 50-тия си рожден ден
Коментари Харесай

Дженифър Анистън не се притеснява да покаже тяло

От началото на кариерата си до 50-тия си рожден ден Дженифър Анистън в никакъв случай не се е тормозила да покаже своето тяло и не счита, че би трябвало да се срами от това.

На корицата на Harper’s Bazaar в изданието им за юни и юли месец се появи Дженифър Анистън с две страхотни визии. Едната от тях беше красива рокля с пайети в мрачно синьо, а другата черни къси панталони с мрачен чорапогащник… и нищо нагоре.

 Дженифър Анистън не се тормози да покаже тяло

Когато Елън Дедженеръс попита актрисата от Friends дали й харесва да демонстрира тяло си, звездата гордо съобщи, че даже обича да го прави. Според нея човешкото тяло е красиво и не би трябвало да се срамим от него, без значение от годините .

Едновременно с това, обаче, й е омръзнало да чува неправилни клюки за себе си. Наскоро чула от някъде, че тя в действителност е постигнала добре завършеното си тяло посредством процедури за милиони долари.

 Дженифър Анистън не се тормози да покаже тяло

Всъщност тя поставя доста старания, с цел да поддържа фигурата си . Как тъкмо го прави, можете да видите тук. 

В изявлението тя загатна и още нещо, което притегли внимание на почитателите й. На въпроса “Има ли късмет да се върне предаването Friends ”, тя отговори многозначително “Всичко е допустимо ”. Според нея всички от екипа ще са съгласни да го създадат.

Има ли късмет паметното шоу, сложило толкоз доста върхове да се завърне? 

 Дженифър Анистън не се тормози да покаже тяло

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР