От началото на годината Тервел Пулев се готви при американския

...
От началото на годината Тервел Пулев се готви при американския
Коментари Харесай

Кени Адамс - треньорът, който подготвя Тервел Пулев

От началото на годината Тервел Пулев се готви при американския треньор Кени Адамс. Той е първият афроамериканец, назначен за ментор на националния тим на Съединени американски щати. Той е подготвял някогашния международен първенец в тежка категория Владимир Кличко през 1999 година и Мани Пакяо през 2005 година

Адамс е прочут с това, че държи боксьорите му да демонстрират желязна дисциплинираност. Това удостовери и Тервел: " Усещам поддръжката на треньора ми - " пламъка ", който Кени Адамс влага всекидневно в подготвителния развой с мен, ме кара да съм порядъчен и стимулиран, тъй че няма случай на мое забавяне или да не се старая да извърша негово условие, по отношение на тренировките ".
View this post on Instagram
За всички, които изявявяват интерес по отношение на идващият ми мач, той ще се организира в Лос Анджелис на 23 март във " Форум ". Противникът е американец. Името му е Брандън Джонсън, с актив от 13 победи и 3 загуби, като единствено в една от загубите си е падал в нокаут. Фокусиран съм основно в бокса и не спирам да се трудя всеки ден. Усещам поддръжката на треньора ми - " пламъкът ", който Кени Адамс влага всекидневно в подготвителният развой с мен, ме кара да съм порядъчен и стимулиран, по този начин, че няма случай на мое забавяне или да не се старая да извърша негово условие, по отношение на тренировките. Не работим основно за победа над въпросния съперник. А главната ни цел е да подобря играта си и да не позволявам неточности в кръга, доколкото е допустимо.

A post shared by Tervel Pulev (@tervelpulev) on Feb 22, 2019 at 9:42pm PST

За последно по-малкият брат Пулев се боксира пред българска аудитория. През октомври 2018 година в София той победи Леонардо Бруцезе и завоюва първата купа в професионалната си кариера.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР