От началото на годината няма затворена или спряна бензиностанция или

...
От началото на годината няма затворена или спряна бензиностанция или
Коментари Харесай

След експлозията в Румъния: Безопасни ли са българските бензиностанции?

От началото на годината няма затворена или спряна бензиностанция или газостанция поради нарушавания, свързани с сигурността, оповестиха за Българска телеграфна агенция от Държавната организация за метрологичен и механически контрол.

Според ДАМТН сегашната нормативна уредба в България не се нуждае от промени, тъй като наредбите за безвредната употреба и техническия контрол са задоволителни.

Районът продължава да е отцепен, заплаха провокира трета цистерна с полутечен газ, заяви репортерът Антоан Златков

Всяка година основна дирекция " Инспекция за държавен механически контрол " ревизира общо 177 пълначни станции за транспортируеми уреди под налягане, 164 пункта за пълнене на бутилки с полутечен въглеводороден газ, 124 автомобилни газоснабдителни станции за компресиран природен газ и 1770 автомобилни газоснабдителни станции за полутечен въглеводороден газ пропан-бутан.

Това лято цените се въздействат от по-високата цена на суровия нефт на международните пазари

След инспекциите са наложени насилствени административни ограничения във връзка с наредбите за съблюдаване на безвредната употреба и техническия контрол, използвани в автомобилни газоснабдителни станции за полутечен въглеводороден газ пропан-бутан. Издадени са 12 писмени наставления и една заповед за прекъсване от употреба на съд, работещ под налягане, предава Българска телеграфна агенция.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР