От началото на февруари приложението B-Trust Mobile, разработка на БОРИКА

...
От началото на февруари приложението B-Trust Mobile, разработка на БОРИКА
Коментари Харесай

Мобилното приложение B-Trust Mobile вече е достъпно за сваляне от AppGallery

От началото на февруари приложението B-Trust Mobile, разработка на БОРИКА АД, към този момент е налично в AppGallery. Платформата дава опция за отдалечена идентификация и електронно сключване на документи единствено с мобилно устройство и съществуването на интернет връзка. Процесът на идентификация е доста бърз, подсъзнателен, елементарен за осъществяване и лишава по-малко от 5 минути. Идентификацията става на база фотография на документ за идентичност и селфи.

Наред с удобството и спестеното време, измежду главните преимущества на B-Trust Mobile са високото равнище на сигурност, обезпечена от БОРИКА, и правната годност на документите. Припомняме, че отдалечената идентификация е равносилна на персонално явяване с документ за идентичност, а облачният електронен автограф има силата на саморъчно положен автограф. Приложението поддържа история и списък на всички подписани документи.

„ Вярваме, че добавяйки B-Trust Mobile в AppGallery ще създадем още по-удобна и лесна инсталацията на приложението за клиентите на Huawei”, споделя Мартин Орешарски, шеф „ Удостоверителни услуги “ в БОРИКА.

AppGallery е един от трите най-големи магазини за приложения в международен мащаб, като предлага огромно многообразие от световни и местни приложения в 18 категории, в това число навигация и превоз, вести, обществени медии и други Магазинът за приложения AppGallery е наличен допълнително от 170 страни и райони, с 560 милиона дейни консуматори месечно в международен мащаб. AppGallery към този момент е наличен и на новите флагмани на компанията от паметната серия P – Huawei P50 Pro и Huawei P50 Pocket.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР