От началото на епидемията в Хърватия са починали 203 души,

...
От началото на епидемията в Хърватия са починали 203 души,
Коментари Харесай

При еднакъв брой болни: 203 жертви на коронавирус и 6 000 на онкологични заболявания в Хърватия

От началото на епидемията в Хърватия са умряли 203 души, заболели от. За същия интервал от онкологични болести от този свят са си отишли 6 000 души. Тези данни изнесе шефът на Клиниката по онкология в град Сплит Едуард Върдоляк, представен от 24 часа.
Диагноза COVID-19 са имали 12 285 заболели, а рак – 12 300 пациенти, или почни идентичен брой. Смъртността обаче е радикално друга – 1,65% от ковид по отношение на 48,78 на 100 от онкологични болести.
 Ето кои са заболяванията, причиняващи рак и по какъв начин да се предпазим Ето кои са заболяванията, причиняващи рак и по какъв начин да се предпазим
Лекарят и ефирен водещ Александър Мясников уточни болесттите, които има огромна възможност да причинят рак. „ Ракът трябв...
“Неотдавна анализирахме броя на новодиагностицираните заболели с рак на гърдата в Хърватия по време на карантината и открихме, че през първите две седмици на май броят на новозаболелите диагностицирани дами, на които е направена биопсия и са получили диагноза рак, е бил с съвсем 50 % по-нисък от този през същия интервал на 2019 година “, съобщи Върдоляк. “Истината е, че това не значи, че по-малко пациенти имат рак, а че не са диагностицирани. Като последица ще имаме по-късно диагностицирани тумори, а оттова и вероятни по-лоши изходи от лекуването “, уточни още специалистът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР