От началото на епидемията от Ковид-19 в Белгия за съвети

...
От началото на епидемията от Ковид-19 в Белгия за съвети
Коментари Харесай

Белгийците са похарчили над 74 млн. евро за лекарски съвети от началото на епидемията

От началото на епидемията от Ковид-19 в Белгия за препоръки от доктор по телефона са били изхарчени над 74 милиона евр о, оповестяват локални медии. Отбелязва се, че локалните управляващи приготвят законови промени, с които консултациите от разстояние да се трансфорат от краткотрайна в непрекъсната опция.

По последни данни от началото на юли в страната приблизително дневно от новото заболяване умират по 2-5 души и общият брой на жертвите доближава 9776. Среднодневно в страната се регистрират по 85 нови случая на заразяване (62 123 досега), което демонстрира дълготраен, въпреки и муден спад.

Съобщава се, че отсега нататък работата от вкъщи ще се трансформира в непрекъсната мярка , като се планува служащите да получат опция най-малко 1-2 дни в седмицата да не вървят до офиса. Над 90 на 100 от сдруженията, взели участие в допитване, показват удовлетворение от надомната работа и даже оповестяват, че резултатите са по-добри, в сравнение с при работата в нормални условия. Уточнява се, че преди рецесията едвам половината от работодателите са били склонни да разрешат на чиновниците си да работят от вкъщи.
 лекарски препоръки iStock/Getty Images
От летището в Брюксел през днешния ден оповестяват, че чакат едвам през 2024 година аерогарата да възобнови активността си до мащаба преди появяването на новото заболяване. Допълва се, че за юли се планува летището да работи с едвам 18 на 100 от опциите си, а през август - с 25 на 100. Основното пояснение за срутва в активността са рестриктивните мерки за пътешестване отвън Европейски Съюз.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР