От началото на април 79-годишният Робърт де Ниро и 45-годишната

...
От началото на април 79-годишният Робърт де Ниро и 45-годишната
Коментари Харесай

Как изглежда дъщерята на Робърт де Ниро и Тифани Чен

От началото на април 79-годишният Робърт де Ниро и 45-годишната Тифани Чен са горди родители на момиченце. То носи името Джиа Вирджиния Чен-Де Ниро. Самият артист разкри щастливата вест през май в изявление за ET Canada, в което приказва за новия си филм и за бащинството.
 Приятелката на Робърт де Ниро, Тифани Чен, разкри, че малко след раждането ѝ е била сложена диагноза
Диагнозата, с която се сблъска приятелката на Робърт де Ниро след раждането

Тифани Чен влиза в болница малко измежду раждането

Първото изявление на майката на бебето пък бе на 14 юли, петък, за CBS Mornings, където тя разкрива, че малко след раждането е претърпяла стряскащ здравословен проблем. Тифани Чен прецизира, че е била диагностицирана с парализа на Бел, като признаците е почнала да усеща към този момент като се е прибрала вкъщи след родилното.

" Почувствах леко изтръпване, просто започнах да се сковавам. И тогава осъзнах, че чувствам лицето си необичайно. Не знаех какво е това, което изпитвам. Чувствах се необичайно ", изяснява тя. И добавя, че даже и лицето ѝ в един миг е трансформирало типа си. Чак когато обаче към този момент не може и да се храни, взема решение да се обади на доктор. " В момента, в който влязох в болничното заведение, изгубих всички лицеви функционалности. "

В изявлението си за CBS Mornings Тифани Чен прави и друго доста персонално разобличаване, като споделя две фотоси на дребната Джиа. На едната от тях е единствено дъщеричката ѝ, а на другата пък де Ниро я е гушнал и ѝ се радва.

На въпроса на журналистката по какъв начин се е трансформирал животът им след раждането на бебето, Тифани Чен дава отговор, че в този момент е " доста по-забавен ".

" Джия, кой е обичаният ти филм на Робърт де Ниро? ", пита шеговито журналистката. " Онзи в родилната зала, в който аз съм звездата ", споделя приятелката на артиста.

За първи път се заприказва, че  и  се срещат през август 2021 година Те обаче са работили дружно още през 2015 година, когато снимат кино лентата " Обратно в играта ". Тифани Чен, която е инструктор по бойни изкуства, споделя за артиста, че е имала и по-добри възпитаници от него, само че и него въпреки всичко го е бивало.
 Защо Робърт Де Ниро към момента не е срещнал децата си с 2-месечната си щерка
Защо Робърт Де Ниро към момента не е срещнал децата си с 2-месечната си щерка

И какво е да си съзнателен родител

Това, което приятелката на Робърт де Ниро най-вече прави оценка в него, е любовта му към фамилията. " Това може да ме накара да се насълзя ", признава тя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР