От началото беше ясно, че тези снимки и видеа, които

...
От началото беше ясно, че тези снимки и видеа, които
Коментари Харесай

Каназирева за снимките с кюлчетата: Живеем в една груба манипулация на общественото мнение от повече от година

" От началото беше ясно, че тези фотоси и видеа, които се разпространяваха по всички медии, бяха манипулирани, и то за да обслужат едни или други нечистоплътни партийни ползи. Радвам се, че това се доказа след петорна експертиза, и то от Брюксел ". Така депутатът от ГЕРБ Дани Каназирева разяснява оповестения от шефа на бюджетната комисия в Екологичен потенциал резултат от отчет, съгласно който фотосите със златните кюлчета от спалнята на Бойко Борисов са манипулирани.

В ефира на " Твоят ден " на NOVA NEWS Каназирева каза още: " Живеем в една груба операция на публичното мнение от повече от година ".

Депутатът дефинира като " операция "  и законопроектите, които от Политическа партия споделят, че приготвят за гласоподаване по Плана за възобновяване и резистентност.

" Колкото и да приказват, че 22 или 40 законопроекта би трябвало да бъдат признати, няма нито един, входиран в Правна комисия. Това е отново една операция на публичното мнение, че надали не тези хора имат законодателна стратегия и знаят какво вършат ", уточни Каназирева.

По думите ѝ това е най-слабото и некомпетенто ръководство в историята на страната, а от ГЕРБ са категорични, че най-хубавата антикризисна мярка са предварителните парламентарни избори.

Дани Каназирева разгласи още, че тяхната парламентарна група още веднъж ще входира в Народно събрание предложение за въвеждане на таван на цените на горивата. " Само ГЕРБ предложи и мораториум върху цените на електроенергията за битовите консуматори, което стана факт, както и наложеният таван за цените на елкектроенергия за бизнеса, фиксиран на 250 лева Единствените и малко работещи предожения в интерес на гражданите са вследсвие на наши предожения ", безапелационна бе тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР