От МВР съобщиха пред медиите първи подробности за екшъна в

...
От МВР съобщиха пред медиите първи подробности за екшъна в
Коментари Харесай

МВР за екшъна в Нова Загора: Задържани са трима, барикадирали се в къща в квартала

От Министерство на вътрешните работи оповестиха пред медиите първи детайлности за екшъна в Нова Загора, при който мъж от ромски генезис се барикадира в къща и простреля двама души с автоматизирано оръжие,

Сигнал за зародила кавга и ескалиращо напрежение в квартал в град Нова Загора е получен през днешния ден рано следобяд, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Сливен.

Незабавно към мястото били ориентирани полицейски екипи. В резултат на бързите и навременни дейности на чиновниците от ОДМВР-Сливен и сътрудниците им от бранш „ Специални тактически дейности ” към ОДМВР-Стара Загора бил сподавен спор, зародил сред два рода в новозагорския квартал „ Шести ”. Не е позволено той да прерасне в разпра, да ескалира и да докара до повече и по-сериозни последици, допълват от novini.bg.

С премерени и добре планувани дейности полицейските чиновници съумели да изведат и задържат трима мъже, барикадирали се в частен парцел в квартала. По първични данни от случая са починали двама души, други трима са в болница с разнообразни пострадвания. При осъществената инспекция е конфискувана ловна пушка.

Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР