От МВР официално потвърдиха извънредната информация за обира на инкасо

...
От МВР официално потвърдиха извънредната информация за обира на инкасо
Коментари Харесай

Въоръжен грабеж на инкасо автомобил в Овча купел


От Министерство на вътрешните работи публично потвърдиха изключителната информация за обира на инкасо автомобил в столичния квартал "Овча купел ". "3 лица са нападнали охранителите, те са прегледани са и към този момент са добре. След обира нападателите са се отдръпнали в незнайна посока. Предприели сме бързи дейности за залавяне на похитителите, търси се мрачен джип ", сподели пред Нова телевизия началникът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Ивайло Иванов.

Пред медията застана и специалиста по сигурността и народен представител от ГЕРБ Маноил Манев. "Аз не разбирам какво се случва. Какво прави автомобил на това място не ми е ясно. Тук се случва някаква инкасова активност, само че на никое място няма такива закони. Аз ще схвана какво се е случило и ще запитвам какво е това знамение. Подозирам, че тук се извърша нещо, което няма нищо общо със закона, охранителната активност и инкасо дейността', уточни националният представител.

"Ако съблюдаваме разпоредбите няма да има такива набези. Бандитите доста добре си избират на какви места да нападат. Вярвам, че Министерство на вътрешните работи ще си свърши работата и апашите ще бъдат хванати, тъй като тази преживелица в доста притеснителна ", добави Манев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР