От МВР имат данни, че 10-годишното момче и друг път

...
От МВР имат данни, че 10-годишното момче и друг път
Коментари Харесай

МВР: 10-годишното дете и друг път е карало колата на дядо си

От Министерство на вътрешните работи имат данни, че 10-годишното момче и различен път е карало колата на дядо си по улиците. Това оповестиха от полицията в Пазарджик.
Преди дни в обществената мрежа бе, в който се вижда по какъв начин детето кара по улиците на Пещера и размахва револвер.
От полицията оповестиха още, че ще смъкват номерата на автомобила, марка BMW.
" Клипът е сниман и качен във Фейсбук от дядото на момчето, който е разрешил на внука си да седне зад кормилото. Дядото ще бъде санкциониран с 300 лв., тъй като е дал колата на малолетно лица, а автомобилът ще бъде дерегистриран ", оповестиха още от полицията.

По случая е сезирана службата " Закрила на детето ". Проверката е открила, че семейството на детето разполага с пари и са финансово задоволени
" Ние се самосезирахме и проверихме адреса. Срещнахме се и с детето. То, дружно със своите баба и дядо, са се върнали в България за празниците. Семейството живее в Англия от 9 години. При диалозите се откри, че детето се отглежда в отлични условия. То отговаряше на поставените въпроси извънредно самонадеяно и съжалява за проявата ", споделят обществените управляващи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР