От моя гледна точка глобалната загриженост, провокирана от такова явление

...
От моя гледна точка глобалната загриженост, провокирана от такова явление
Коментари Харесай

Прочут писател: Ще стане ли ваксината от коронавируса начин за унищожаване на човечеството

От моя позиция световната угриженост, предизвикана от такова събитие като пандемията от ковид, е продължение на проекта за осъществяване на дилемите на световния хайлайф, който беше дефиниран преди време в отчетите на Римския клуб, написа писателят Валентин Катасонов, представен от "Поглед инфо ".

Вижте целия разбор:


Цялото многообразие от тези задания може да бъде сведено до четири точки:

1) понижаване на популацията на Земята, довеждането му до "оптималното " равнище от 1 милиард души;

2) деиндустриализация на стопанската система („ създаване на пост-индустриално общество “);

3) ерозия на държавния суверенитет;

4) основаване, върху останките от националните страни, на международното държавно управление, предопределено за директен надзор на международното население.

На пръв взор ограниченията, подхванати от управляващите на обособените страни за битка с ковид, обръщат процеса на глобализация на 180 градуса. Това може да се назова изолационизъм, само че подобен „ изолационизъм “ се открива единствено за избран интервал.

Кои са новите задания на международния хайлайф, чието осъществяване ще бъде покрито от булото на битката с ковид? Една от тях е да се постави завършек на либерализма, който е засаден в света през последните десетилетия. Разговорите за правата и свободите на индивида започнаха последователно да секват след събитията от 11 септември 2001 година

Драматичният театър, озаглавен „ Атаката на терористите против кулите на Международния търговски център в Ню Йорк “, стана насочна точка за образуване на „ битката с интернационалния тероризъм “ в Америка и по света.

Започнатата пандемия цели да продължи и приключи процеса на ограничение на остатъците от народна власт и независимост, стартиран на 11 септември 2001 година Никой от жителите не би трябвало да бъде сигурен, че не е притежател и жертва на ковид. Властите, с цел да подсигуряват "щастието и сигурността " на обществото, би трябвало да работят въз основа на презумпцията, че всеки жител носи вируса палач. Населението ще бъде сложено под цялостен надзор.

На първо място надзор над здравето. Въвеждането на наложителни постоянни разбори и проби. Консолидиране на цялата здравна информация за обещано лице в централизирана база данни. С помощта на тази информация човек ще бъде разпределен в една или друга група (ще действа система за обществено оценяване, сходна на тази, основана в Китай).

Второ, надзор върху придвижването. Възможно е да се вкарат ограничавания и забрани за напредване освен през границата, само че и в границите на страната.

Трето, надзор върху човешките контакти с други хора.

Четвърто, надзор върху държанието на човек по време на работа и в свободното му време от работа, в това число приемане на информация за това какво човек яде, какво му е обичано, какви предмети допира.

В помощ за контрола над индивида ще бъдат поставените на всички места камери за наблюдаване и микрофони. В допълнение към обичайните механически качества, ще се употребяват разнообразни джаджи, „ умни движимости “ (коли, хладилници, други домашен уреди и т.н.), термични изображения, дронове, даже микрочипове, вградени в човешкото тяло. „ Коронавирусният мотив “ може да направи имплантирането на микрочипове наложително, управляващите ще се стремят към 100% покритие на популацията с това техническо средство за надзор.

Важен съставен елемент от антивирусната политика би трябвало да бъде „ ефикасна изолираност “.

На първо място, доброволната самоизолация на човек, всеки умишлен член на обществото би трябвало да се скрие в своето леговище.

Второ, насилствена изолираност или насилствена карантина.

Трето, насилствена изолираност на нарушителите на карантина. Затворът ще бъде най-хубавото учебно заведение за тези, които не желаят да живеят съгласно законите на изключителното състояние. Международната изолираност също ще бъде норма. Влизането и излизането от страната ще бъде мощно лимитирано. Може би даже по-строго, в сравнение с по едно време в Съветския съюз.

Ще се появи и профилактика на вирусни те пандемии . Тя ще включва две съществени точки.

Първо, младежите ще се учат интензивно на "Основи на безопасн ия живот " ( ОБЖ ). Почти несъмнено след актуалната пандемия-истерия, ОБЖ ще се трансформира в главен предмет. В негово име преподаването на родния език, литературата и математика ще бъде орязано. На учениците ще бъде разказвано за вирусите, ще се преподава международната история на пандемиите, ще им се постановат на практика умения за уединяване от външния свят.

Второ, имунизациите ще се употребяват за профилактика. Свикнали сме с това, че имунизациите са доброволни. А в обществото на ерата на ковид те ще станат наложителни.

И тогава се обръщам към главното. Създаването и производството на ваксини в този момент е под контрола на международния хайлайф. Известно е също, че имунизациите и имунизациите са създадени в лаборатории, които са спонсорирани и финансирани от Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. Милиардерът Бил Гейтс, който познавахме като създател на “Майкрософт”, през днешния ден съвсем към този момент не е обвързван с компютърния бизнес.

Сега той работи като "обществена фигура ", която е "загрижена за здравето на международното население " и че има прекалено много хора на планетата. Още през предходната година се появиха материали, че „ Бил Гейтс финансира опцията за нови пандемии в света “. И с цел да се понижи международното население до един "златен " милиард, може да не се употребява проектирания ковид, а "противоотровата " от него, съответната ваксина.

Според информацията, която имам, световният хайлайф преди разчиташе на вируси със селективно деяние. Нещо като етническо оръжие, убиващо „ чуждите” и заобикалящо „ своите “. За вирусите като средство за заличаване на "нежеланите " от дълго време мечтаят хора като принц Филип (известен още като херцог на Единбург).

Той е брачният партньор на кралицата на Англия, която навършва 99 години през 2020 година, прочут е като разгорещен бранител на концепциите на по този начин наречения зелен фашизъм.

Принцът доста обича дивата природа и ненавижда човечеството, което съгласно него заплашва тази природа. През 1981-1996г Принц Филип е президент на Световния фонд за природата. Той даже написа книга, в която признава, че по време на идващото си „ прераждане (британският принц в действителност има вяра в това) би желал да се трансформира във вирус палач, който да унищожи по-голямата част от популацията на света.

Естествено, принцът знае тъкмо кой е „ нежелателен “ и кой би трябвало да бъде погубен. Съществува обаче риск вирусът палач да се върне към тези, които обичат „ дивата природа “ и не обичат „ дивото “ човечество.

Не имам вяра във версията, че коронавирусът е основан като оръжие за непосредствено заличаване на човечеството. Но изцяло имам вяра, че имунизацията за този вирус към този момент съществува и скоро ще изскочи като дяволче от кутия, показана като избавител на човечеството. Трябва да се унищожат седем "излишни " милиарда души, след което на планетата ще остане "оптималният милиард ", изчислени от мъдреците на Римския клуб.

И тогава би трябвало да пристигна финалната сцена на предпоследния акт от международната история. Държавните граници, основали илюзията за суверенитет и изолационизъм, ще бъдат отстранени за една нощ.

Крилата на международната история ще паднат, на сцената ще се появи международното държавно управление. А под него - международен затвор от голям брой корпуси и камери, основани под знамето на битката с ковид. Ще пристигна нов международен ред, „ по-съвършен “ от това, което Джордж Оруел сподели на хората в антиутопията „ 1984 “.

И за какво предпоследният акт? - ще попита читателят. Да, тъй като последният акт на спектакъла, наименуван „ международна история “, ще бъде идването на Антихриста, който ще седне на стола на ръководителя на международното държавно управление, като изиска жителите на международния затвор да го почитат като господ. Трагичните подиуми от последния акт са показани в последната книга на Писанието, в Откровението на Йоан Богослов (Апокалипсис).

... Това е моето есе в духа на антиутопията - може да плаши, само че тази антиутопия е писана, с цел да служи като предизвестие. Антиутопията е най-лошото допустимо развиване на историята, само че не би трябвало да я изхвърляме от сметките.

Превод: В. Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР