От "Монтана" обявиха, че се разделят с вратаря Благой Макенджиев.

...
От "Монтана" обявиха, че се разделят с вратаря Благой Макенджиев.
Коментари Харесай

Благой Макенджиев напуска Монтана

От "Монтана " оповестиха, че се разделят с вратаря Благой Макенджиев. 184-сантиметровият пазач, който на 11 юли ще навърши христова възраст, ще продължи кариерата си в новака в Югоизточната трета лига "Левски " (Крумовград). Треньор на новия му отбор е някогашният ментор на монтанци Стефан Генов, а клубът е намерил спонсор от чужбина и стяга здрава селекция.
С напускането на Макенджиев на стадион „ Огоста “ остана единствено един умел вратар. Това е Марио Кирев (30 г.), който има контракт с "Монтана " за още един сезон. Негови съществени съперници за титулярното място под рамката ще бъдат двама младежи - 19-годишният Петър Петров и една година по-малкия от него Мартин Петков. Първият към този момент подписа контракт с родния си клуб за период от три години.
Мартин Петков пък е роден на 21 януари 2003 година в Монтана. Той прави първите си стъпки във футбола в школата на "Монтана " старс, следва къс престой в Барса.Б.Г и ЦСКА, а от 2015 година е част от Академията на "Лудогорец " (Разград). Петков, който към този момент направи една подготовка на стадион „ Огоста “, постоянно е бил вратар, а негов кумир е Владислав Стоянов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР