От момента, в който се появиха спекулациите, че Ред Бул

...
От момента, в който се появиха спекулациите, че Ред Бул
Коментари Харесай

И при втория опит от Форд не отрекоха за Формула 1

От момента, в който се появиха спекулациите, че Ред Бул договаря с Форд за завръщането на автомобилния колос във Формула 1, представители на американската марка на два пъти имаха опция да опровергаят тези изказвания, само че не го направиха.

Първоначално, представител на компанията се задоволи с обяснението, че няма да разяснява клюки, а в този момент сходно пояснение пристигна от по-високопоставен представител на Форд.

Директорът на Форд Пърформанс, който дава отговор за световния пазар, Марк Ръшбрук взе участие в онлайн среща с медии, която обаче беше отдадена на присъединяване на компанията в американския пистов шампионат НАСКАР. Но въпросите за възможното завръщане на Форд във Формула 1 бяха неизбежни.
 От Форд не отхвърлят за Формула 1 От Форд не отхвърлят за Формула 1
„ Трябва да е ясно, че сме тук, с цел да си приказваме за НАСКАР. Ние сме фокусирани върху този шампионат – изясни Ръшбрук. – Истина е, че сега има доста спекулации по тематиката за Формула 1, само че сега няма нищо, което да разясня. ”
 Ред Бул връща Форд във Формула 1 Ред Бул връща Форд във Формула 1
Според разнообразни източници, в случай че Форд се завърне във Формула 1, то това ще стане по модела на Алфа Ромео – със спонсорство и брандиране – в тази ситуация на задвижващата система, дело на Ред Бул Пауъртрейнс.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР