От моето напускане на през 2019 г., партията се управлява

...
От моето напускане на през 2019 г., партията се управлява
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Борисов не знаеше какво е Шенген през 2011 година

От моето овакантяване на през 2019 година, партията се ръководи на ръчно ръководство. Това е несериозно. Посланията на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че младите би трябвало да взимат решенията в, не са действителни. Борисов не схваща от организационна работа, нито е наясно по какъв начин работят структурите или каква е активността на партията. Това съобщи някогашният министър на вътрешните работи и водач на Цветан Цветанов в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Видяхме какво се случи на изборите - е първа, само че загуби София, загуби Варна, Шумен, Ловеч, и други регионални градове. Антон Хекимян беше еднолично решение на Борисов. Като партиен началник той в никакъв случай не е бил на дневен ред “, разясни той.

По тематиката за Шенген, някогашният втори в празненство съобщи: „ Страната ни е изпълнила всички условия от 2011 година Аз считам, че не трябва да бъде одобрявано да станем член на „ въздушен Шенген “. В противоположен случай ние ще останем непълноправен член на Шенген “, акцентира Цветанов.

„ Има условия, които би трябвало да бъдат покрити с петте задачи, всичко останало са спомагателни условия. Всички мигранти, които влизат на територията на страната ни търсят път към Западна Европа, тъй като там са техните фамилии “, изясни някогашният вътрешен министър по отношение на изискването да приемем избран брой мигранти, с цел да бъдем признати в Шенген.

По мотив думите на Борисов, че Австрия желае да има нулева миграция, както по времето, когато той е бил министър председател, Цветанов съобщи: „ Борисов не знаеше какво е Шенген през 2011 година. Едва през 2012 година, като разбра какви са изгодите, заприказва за Шенген. Повече би трябвало да се фокусираме върху това да се обединят всички парламентарни групи в българския парламент в обща декларация по тематиката „ Шенген “, която министър председателят Денков да показа в Брюксел. Това би имало огромна тежест “, счита той

Изказването на депутата Радомир Чолаков, че Борисов би трябвало да е министър председател, а Пеевски вицепремиер, Цветанов разтълкува по следния метод: „ Това бе тестване на публичното мнение. Категорично Делян Пеевски няма да стане министър председател. Много ясно авансово е декларирано какъв е форматът на държавното управление “.

„ Не съм водел борба с нито една политическа групировка, до момента в който бях ръководител на ПГ на. Движение за права и свободи към този момент официализират своите планове да взе участие в неофициалната власт. Има умерени политици, с които човек може да работи. Трябва всичко да е транспарантно пред обществото, с цел да не се разочароват хората “, сподели Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР