От модата всеки може да краде без спирка. Да се

...
От модата всеки може да краде без спирка. Да се
Коментари Харесай

Нови провокации от Брад Пит

От модата всеки може да краде без спирка. Да се въодушевява, да следва, да трансформира, да избира - всеки съгласно усета си. Някои хора залагат на несъмнено, обличайки се по отношение на тренда за сезона, други пък обичат да изненадват с ексцентрични съчетания на облекла и аксесоари.

По всичко проличава, че Брад Пит обича да се забавлява с модата. Напоследък актьорът се появява на аления килим по много необикновен и дръзновен метод. 

От това да носи пола по време на представянето на последния му филм " Убийствен трен " в Берлин, до решението да облече наситено зелен костюм - още веднъж на негова премиера, само че този път в Лос Анджелис, написа Daily Mail.
 Снимка 582797
 

58-годишният американец театралничи пред камерите със синя плетена блуза, показваща се под сако цвят мента и необятни панталони в същия звук. За обувки е заложил на жълти кецове с червени линии на adidas.
 Снимка 582796
 

Гледайки дрехите, които в последно време облича артистът, няма по какъв начин да не се запитаме за какво. Нужно ли му е на експерт като него, наложил се през годините и като един от най-сексапилните мъже на планетата, да притегля вниманието към себе си тъкмо по подобен метод, с цел да популяризира филмите си? Не е ли задоволителна гаранция към този момент името му за добра игра и, най-малкото, прелестен за гледане филм...

Специално в тази ситуация с " Убийствен трен " скоро всички ще разберем - премиерата му за България е този петък, 5 август. Какво ли обаче ще се случи през януари 2023 година, когато излиза идващия му филм " Вавилон "...
 Снимка 582799
 

Естествено, крещящите му избори в облеклото постоянно могат да бъдат отдадени и на нова доза екстравагантност във усета му. Нека не забравяме и шеговито подхвърления му коментар по отношение на полата, която обу.  " Не знам! Всички ще умрем, тъй че дано да създадем цялостна каша. " Явно кашата, която той си показва е много цветна и ексцентрична.
 Снимка 582798
 

Премиерата на " Убийствен трен " в Лос Анджелис означи завръщането на Брад Пит вкъщи, откакто през последните няколко седмици обикаляше света за интернационалните министър председатели на " Убийствен трен ". Париж, Берлин и Лондон са част от местата, които артистът посети.

Ние пък оставаме в очакване да забележим през януари какви ги е приключил с Деймиън Шазел във " Вавилон " и, несъмнено, както и какво ще избере Пит за следващите министър председатели - провокация или класика.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР