От много време вече не се занимавам с това. Съсредоточила

...
От много време вече не се занимавам с това. Съсредоточила
Коментари Харесай

Скандалът не стихва! Жени Калканджиева се изгаври брутално с носа на новата Мис България, но й даде ценен съвет

От доста време към този момент не се занимавам с това. Съсредоточила съм се върху юридическата си кариера. Лично моят избор за любимец не беше този, той беше в топ 5. Второто и третото момиче напълно съответстват с моя избор.

Не знам по какъв начин са дали своят вот другите. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " по Нова Тв Антония Петрова във връзка на новата " Мис България ", след избора на която обществените мрежи гръмнаха, че състезанието е нагласен, написа Блиц.

" Както е сподели Ботев - обичаме мощно да обичан и ненавиждаме. Ние обичаме пък най-предимно да ненавиждаме. Животът предлага на Тамара лимони, дано си направи лимонада. Никой не върви в гората, в случай че го е боязън от мечки, това е ", добави Петкова. Освен нея в студиото бе и Жени Калканджиева, която бе много по-остра към победителката в състезанието. " Не съм участвала на състезанието. Не съм виждала момичето без грим. Смятам, че носът й е малко по-голям, в сравнение с би трябвало. Гримът й не е прекрасен. Тя доколкото знам е била Мис София. Пълно е с клиники за естетична медицина. Аз персонално бих я пратила там или най-малко не бих я позволила до състезанието. Единственият метод по който тя може да се избави сега е с доста мощна обществена и благотворителна дейсност през цялата година ", сподели Калканджиева. " Това момиче сигурно няма да е щастливо, както и нейното семейство. Хората, които вземат участие в организацията, също. В момента е проблем, че всички състезания са се пръснали. Важното е, че това момиче няма да ни съставлява на Мис Свят. Трябва да създадем един прекрасен народен кастинг, подсилен от телевизия, ще има доста по-богат избор от девойки и равнището ще е напълно друго ", добави Калканджиева. " В България това е просто почетна купа. Тя е прекрасен старт, само че е значимо по какъв начин ще го употребява. На мен това ми отвори доста порти като правист, а и на месждународната сцена също. Въпросът е по какъв начин тя ще обърне нещата. Желая й триумф ", сподели тя. " Бих предложила на момичето да си направи една лека промяна на нослето. Цял живот този нос ще я преследва. Тя би трябвало да се раздели с него ", сподели Калканджиева. " Момичето по този начин или другояче не е изцяло естествено, аз виждам филър в устните. Като е направила едно, не знам за какво да не направи и друго ", добави Тоца.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР