От много време в светските среди се шушука, че Теди

...
От много време в светските среди се шушука, че Теди
Коментари Харесай

Теди Александрова: Емрах ми счупи носа, дължи ми 21 хиляди лева

От доста време в светските среди се шушука, че Теди Александрова и Емрах Стораро са гаджета. Те по този начин и не го потвърдиха обществено. Правят го едвам в този момент на разлъка и то по доста противен метод.

Изпълнителката на " Чалга пеперудки " хвърли няколко бомби от персоналния си живот от времето прекарано със сина на Тони Стораро. Пайнерката призна, че е била пребита от някогашния си. Разкритията ѝ стигат много по-далеч с откровението, че Емрах е привързан към опиатите, написа Шоу Блиц.

Теди Александрова разгласява скрийшове на чатове с Емрах, от които излиза наяве, че той редовно ѝ е посягал. " Не се притеснявай, няма да кажа на лекарите и на полицията, че ти ми счупи носа.



" На всички въпроси " Защо ме е блъснал " - тъй като беше получил абстиненция. Нямаше опиати и трева и не беше на себе си ", твърди още тя.

" Тоя същият клоун, дете на конци, изкувай си там знаеш кое... Първо, че е значимо, тревоман в абстиненция. Да не гледа мен и парцелите ми, какъв брой ги имам и нямам. Материален задник, най-малко да беше жена, че да те схвана ", написа гневна Александрова в отговор на негово стори, в което твърди, че е певица от 10 години, само че към момента няма парцел на нейно име.

Според певицата, отговорен за тяхната разлъка е бящата на Емрах - известният артист Тони Стораро. На всички ни е ясно, че в тяхното семейство има традиция и никой не може да ги нарушава. Всеки мъж би трябвало да се ожени за девствена жена с мюсюлманска религия и Емрах не е изключение от правилото, което прави разбираема реакцията на Стораро-старши.

Теди Александрова показа видеоклип, в който се вижда по какъв начин Емрах стои в някакъв селски двор и до него мъже колят цели пет агнета. Изпълнителката на " Сърце мое " твърди, че това е ритуал-магия по волята на Тони Стораро, с която цели да ги раздели.



По-късно Емрах отвърна на обвиняванията на някогашната си и съобщи, че става въпрос за елементарен " курбан за здраве ". Неговите самопризнания за Теди Александрова не са по-малко гръмки. Той твърди, че певицата го е заплашвала, че ще се самоубие. " Благодаря на Господ, че ме раздели с тази Сатана. Съжалявам, че съм бил под въздействие на циганските ѝ вълшебства, с които тя се занимаваше ", твърди още той.

Определено раздялата сред Емрах и Теди Александрова е най-скандалната досега, а наподобява двамата са решили да сервират информацията лъжичка по лъжичка. Александрова се закани, че ще пусне " черешката на тортата ", което единствено можем да гадаем какво е, поради всичко поднесено до момента.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР