От много време се говори за това кога ще видим

...
От много време се говори за това кога ще видим
Коментари Харесай

Ще поевтинеят ли PS4 и Xbox One

От доста време се приказва за това по кое време ще забележим нови игрови конзоли от Sony и Мicrosoft . Според множеството клюки, това няма да се случи тази година, а в най-хубавия случай - през 2020 година
 Sony пуска отначало PlayStation 1
Sony пуска отначало PlayStation 1

Коледна наслада за почитателите, колекционерите и олд-скуул геймърите

Готови сме да изчакаме търпеливо за PlayStation 5 и Xbox Two , тъй като знаем, че ще си заслужава. В изявление за GamingBolt анализаторът Майкъл Пачър споделя, че чака през 2019 година да бъде понижена цената на PlayStation 4 и Xbox One.

Публикация, споделена от Xbox (@xbox) на Ное 14, 2018 в 12:01 PST

Тази прогноза е изцяло рентабилна, тъй като когато на пазара се появят новите конзоли, продажбите на старите ще секнат, което е изцяло обикновено. Ето за какво е разумно тази година производителите да понижат цената, с цел да продадат колкото се може повече от старите модели.

Публикация, споделена от PlayStation (@playstation) на Ное 15, 2018 в 1:30 PST

Според Пачър ще можем да си купим Xbox за 199 $ и PlayStation за 249 $. В графата с понижения той допуска, че ще се включи и Nintendo Switch.
 Microsoft показа Xbox All Access
Microsoft показа Xbox All Access

Какво ще съставлява новият абонамент

Той счита, че Sony ще се постараят да изпреварят Microsoft с стартирането на PlayStation 5, с цел да не повтарят грешката си отпреди няколко години, когато Microsoft ги изпревариха и пуснаха Xbox 360, а с това добиха и преднина.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР