„От много време първенството не е било с толкова равностойни

...
„От много време първенството не е било с толкова равностойни
Коментари Харесай

Любо Минчев: Отборите са равностойни и конкуренцията е голяма

„ От доста време шампионата не е било с толкоз равностойни тимове. Само Спартак Плевен не е това, което беше през предишните сезони. Големият брой на равностойни тимове вършат значително непредвидими мачовете и ползата е по-голям. Тази година конкуренцията е по-добра от предишните сезони, мисля, че ще бъде много забавно първенството”, разяснява старши треньорът на Берое и националния отбор на България Любомир Минчев.

„ Според мен Сашо Янев е най-постоянният състезател в нашия шампионат. Аз проследявам изявите на баскетболистите в множеството тимове и мога умерено да кажа, че Янев се показва най-постоянно”, сподели още Минчев пред superbasket.bg.

„ Водил съм диалози с Дий Бост, още когато мина във френското състезание. Естествено, той има доста огромно предпочитание да играе за националния тим. Аз подкрепям връзка с всички състезатели, играещи в чужбина. Важното е всички да са живи и здрави, с цел да могат да упражняват и играят ", показа Любомир Минчев по тематиката за националния отбор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР