„От много време има хипотеза, че хората, при които вирусът

...
„От много време има хипотеза, че хората, при които вирусът
Коментари Харесай

Имунологът доц. Шиваров със сензационна хипотеза за К-19 ВИДЕО

„ От доста време има догадка, че хората, при които вирусът минава бариерата на маската и те са експозирани на дребни количества вирус, в действителност получават жива ваксина в ниски дози и може да отключи имунен отговор. Тези дребни количества не основават заплаха от заразяване с вируса”, изясни имунологът доцент Велизар Шиваров в ефира на „ Неделята на NOVA”.


Имунологът доцент Велизар Шиваров

Той разясни, че тази доктрина датирала отпреди имунизациите и откриването на имунизацията.

Той изясни, че световното разпространяване на вируса демонстрира, че няма специфичност на популацията, която да пази от него.

„ В нашата територия, доколкото знам, се спонсорират няколко огромни плана, които да изследват генетичните особености и предразположеността на българската популация към вирусите. Със сигурност мога да кажа, че на процедура няма човек, които да разпознае вируса като чужд”, изясни имунологът.

Доц. Шиваров е на мнение, че другите модели на страните са поради ресурсите и политическите решения. Той счита, че прекосяването към по-сериозни ограничения е безсмислено, в случай че има огромна опозиция.

„ По-добре да се съблюдават по-леки ограничения, само че в по-голяма степен, в сравнение с да се постановат по-тежки ограничения, които ще причинят по-голяма опозиция и противодействие”, счита имунологът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР