От много години заедно превръщаме всяка последна сряда на месец

...
От много години заедно превръщаме всяка последна сряда на месец
Коментари Харесай

23 февруари – Световен ден против тормоза в училище

От доста години дружно трансформираме всяка последна сряда на месец февруари в розов празничен ден!

Както знаете, всяка последна сряда от февруари се отбелязва Световният ден срещу издевателството в учебно заведение, прочут като „ Ден на розовата фланелка “. Тя символизира неприемането на издевателството и насилието в учебно заведение.

През последните две години, откогато главен приоритет е опазване на физическото ни здраве, случаите на принуждение и тормоз, главно във виртуалното пространство, се усилиха.

Много деца живеят изолирани, заради болест или неприемане!

Много възпитаници са жертва на обиди и унижения и не знаят по какъв начин да се оправят с това!

Денят на розовата фланелка е единствено мотив да напомним, че от всички ни зависи какъв ще бъде животът ни отсега нататък! Всички Вие, обединени против насилието и издевателството, сте силата, която може да направи този свят по-добър!

Община Хасково и МКБППМН Ви канят в сряда, 23 февруари, да се облечете в розово, да се заредите с въодушевление, позитивизъм и добрина. Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни и община Хасково раздават стикери „ Ден против издевателството “ на учениците от всички учебни заведения и приканват дружно да кажем #НеНаТормоза!

Вярвайте и творете положително!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР