От млад, той е запленен от мезоамериканската култура. Живее цял

...
От млад, той е запленен от мезоамериканската култура. Живее цял
Коментари Харесай

Той Видя Древна Порта Дълбоко В Джунглата! Когато Влезе - Най-Великото Откритие! /уникални Снимки/

От млад, той е запленен от мезоамериканската просвета. Живее цялостен живот в южноамериканските джунгли, където покръства локалните. По време на мисионерската си активност, Отец Крочи търгува с локалното население и натрупва внушителна сбирка от антични артефакти. Той построява близки взаимоотношения с тях, и те му демонстрират разнообразни секрети от остарелия свят, скрити надълбоко в джунглата.



Някои от изумителните артефакти, открити от свещеника

Това, което не се знае за него е, че през 1927г. той се натъква на нещо удивително в джунглата на Еквадор, където е заведен от локален шаман. Скрит от дебела растителност, дребният духовник открива вход към под земята храм.

Когато влиза вътре, той осъзнава, че е попаднал в различен свят. Това била гробница, само че не на хора.

Според описа на свещеника, който е бил документиран в следствие, в подземния храм били положени тленните остатъци на великански хуманоиди, с растеж над 4 метра.

Това сигурно били извънредно значими кралски особи. По стените имало странни непознати за историята трудове. Точно там свещеникът разкрил така наречен „ златна библия “ – документ от чисто злато – езикът е изцяло неразбираем за учените, сходни знаци не са срещани до в този момент.



Отецът е съумял да измъкне и голямата корона на колоса.



Това, което съумява да вземе със себе си, Отец Крочи съхранява в колежа „ Корнелио Мерчан “. През 1962 пожар опустошава сбирката и съвсем всичко е изгубено и разграбено. От гигантската корона няма и помен.

Великият откривател отец Крочи напуща този свят през 1982 и отнася със себе си тайната на местонахождението на пещерата./BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР