От Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018

...
От Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018
Коментари Харесай

Няма плагиатство в един от клиповете на Българското председателство

От Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 се разграничават от внушенията за плагиатство в един от клиповете на Българското председателство " Това е България ", оповестиха от ведомството на Лиляна Павлова.

Авторският колектив следва общо открити международни практики и трендове при филмиране, рекламиране и показване на естествените, културните и исторически дадености на една страна. При реализирането на клипа са употребявани актуалните похвати и изразни средства, типични за този род, пишат от министерството.

 С три видеоклипа за 202 хиляди лева разкриват България като „ прикрито украшение “ за Европа
С три видеоклипа за 202 хиляди лева разкриват България като „ прикрито украшение “ за Европа

Лиляна Павлова ги показа пред публицисти в НДК

Според позицията на министерството, търсенето и разкриване на прилики с други артикули е безпричинно и неточно .

Подопечните на Павлова пазят създателите на клипа , че имат автентичен взор и неговата стойност не е във връзка с изразните средства.

Във видеото, направено от компанията, спечелила публичната поръчка - " Ди индъстри " ООД, е показана хубостта на България през четирите годишни сезона. Клипът демонстрира пътешестване през тях, присъщи емблематични, исторически и културни монументи, обичаи, съхранили духа на българщината през вековете до наши дни.

 Още 50 млн. лева отпътуват за европредседателството
Още 50 млн. лева отпътуват за европредседателството

Българското председателство трябваше да коства почти колкото естонското

" Фактът, че от формалното показване на клипа - 5 януари 2018 година до момента, е гледан над 1 млн. пъти единствено в интернет , демонстрира, че той е първокласен и атрактивен артикул ", пишат от министерството на Лиляна Павлова. За първите 48 часа след представянето му клипът е гледан от по 15 400 души на час в обществените мрежи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР