От Министерството на външните работи (МВнР) предупреждават занарушения в транспорта,

...
От Министерството на външните работи (МВнР) предупреждават занарушения в транспорта,
Коментари Харесай

Предупреждение от МВнР: Транспортен хаос, затворени пътища и липса на ток в Норвегия заради бурята „Ингун“

От Министерството на външните работи (МВнР) предизвестяват занарушения в превоза, авиосъобщенията и електроподаването в Северна Норвегиязаради бурята „ Ингун “, съобщи Дарик.

Заради бурята, минала над Северна и Северозападна Норвегия, тук-там имазатворени пътища, затруднено е автомобилното придвижване.

Метеорологичната работа на Кралство Норвегия разгласи предизвестия за заплаха от свлачища и лавини в северните региони на страната. Летището в град Тромсьо възобнови работата си, носъс забавяне на полетите, някои от които са анулирани,съобщиха от Ситуационния център на министерството.На жителите се предлага да се осведомят за обстановката, да наблюдават известията на самолетните компании си и да следват препоръките на локалните управляващи.

При нужда от подпомагане българските жители в Кралство Норвегиямогат да се обръщат към българското посолство в Осло на телефона за неотложни случаи: +47 480 89 793. Сигнали може да се подават и на имейл:[email protected]

Жителите на Централна Норвегияосъмнаха вобстановка на безпорядък и без електричество,след като северната страна беше връхлетяна от най-силната стихия за последните повече от три десетилетия, съобщи Асошиейтед прес. Части от скандинавската страна бяха наранени от ураганни ветрове с пориви, достигащи до 180 км/ч.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР