От Министерството на отбраната разпространиха ексклузивни кадри, направени от въздуха

...
От Министерството на отбраната разпространиха ексклузивни кадри, направени от въздуха
Коментари Харесай

Покъртителни кадри, направени от хеликоптер „Кугар, показват наводнението в Карловско

От Министерството на защитата разпространиха извънредни фрагменти, направени от въздуха от хеликоптер „ Кугар “ на Военновъздушни сили по време на избавителните действия на 2 септември, демонстрират наводнението в Карловско.

 

Както ви съобщихме, отчасти бедствено състояние е оповестено в пет села в в западната част на община Карлово след изобилните превалявания от предходната нощ, които не престават и в петък. Наводнени са къщи в селата Розино, Слатина, Столетово, Богдан, Каравелово. Десетки хора са евакуирани в района на Карловско. 

Потоп залива Подбалкана!???? Ето каква е обстановката в Каравелово.???? Всичко за бедствието четете на www.glasnews.bg????

„ Няма починали, няма потърпевши хора. Това е най-важното. Най-тежко е в Богдан, защото са разрушени мостовете към селото. Около 20 души са избавени с хеликоптери, благодаря на намесата на министъра на защитата, началника на защитата, както и на 61-стрямска бригада “, това заключи регионалният шеф Ангел Стоев. Той заяви, че в Слатина са разрушени три къщи и един магазин, в Богдан една къща, а в Каравелова има частични повреди и паднали огради.

На място има над 100 военнослужещи, които оказват помощ на потърпевшите. В момента не престават избавителните интервенции.

Междувременно река Стряма заля и част от град Баня. Засегната бе ромската махала. Десетки жителите се изтеглиха поради придошлата вода.

Очаквайте детайлности!

 

 

 

 
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР