От Министерство на вътрешните работи, не може да им се

...
От Министерство на вътрешните работи, не може да им се
Коментари Харесай

18 левскари още пишат показания в полицейското управление на Задар

От Министерство на вътрешните работи, не може да им се отхвърли, наблюдават изкъсо случките с почитателите на Левски в Хърватия. Последната информация гласи, че български ентусиасти още пишат пояснения за палежа на автомобил в Задар. Двете агитки се сблъскаха преди мача от Лига Европа сред Хайдук Сплит и Левски от Лига Европа.

Ето настоящата информация на Министерство на външните работи:

" Към 11.00 ч 18 български жители, последователи на ФК „ Левски “, са към момента в полицейското ръководство на гр. Задар, с цел да дават писмени показания по отношение на случай с опожарен български автомобил и поредност от конфликти с почитатели на ФК „ Хайдук “ (Сплит).

Трима български жители са с леки телесни пострадвания в резултат на случая през миналото денонощие. Един от потърпевшите е със счупена ръка. На тримата български жители е оказана здравна помощ и са изписани от болничното заведение.

Българският дипломат в Загреб Таня Димитрова е получила уверенията на хърватските управляващи, че подпалването на българския автомобил се третира от закона като тежко престъпно действие и случаят ще бъде разследван.

Българското посолство остава в непрекъснат контакт с локалните управляващи и с българските жители ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР