От миналия петък по кината се върти Убийствена игра, в

...
От миналия петък по кината се върти Убийствена игра, в
Коментари Харесай

Новите роли на Мария Бакалова

От предишния петък по кината се върти " Убийствена игра ", в който можем да забележим какви са ги забъркали група другари на по 20 и няколко години.

Какво да чакаме от " Убийствена игра " с Мария Бакалова и Пийт Дейвидсън

Седмина другари, една къща и поредност от убийства с неразбираем причинител

Казваме го, тъй като една от главните фигури във кино лентата е Мария Бакалова . И на фона на тази премиера научаваме, че българката няма желание да забавя темпото.

От Deadline разбираме за цели две нови функции, в които Бакалова ще влезе. Първата е във Fairyland - филм основан на книгата Fairyland: A Memoir of My Father, който споделя за премеждията на мъж, неотдавна овдовял, който би трябвало да отгледа щерка си и да откри пътя към същинското си аз.

Към момента не е ясно каква тъкмо ще бъде ролята на Мария Бакалова, само че знаем, че основните са към този момент заети от Емилия Джоунс и Скот Макнеъри. Пръст в сюжета пък има самата София Копола.

Другата нова роля за българската актриса е в Unfrosted: The Pop-Tart Story . Филмът ще ни върне през 1963 година в Мичиган, където ще забележим по какъв начин върли противници в производството на зърнени закуски се борят да основат сладкиш, който да промени играта.
 Мария Бакалова, Guardians of the Galaxy, Vol. 3, Космо и каква ще бъде ролята ѝ във кино лентата
Ето каква ще бъде мистериозната роля на Мария Бакалова

Актрисата става част от екипа на Пазителите на галактиката

И тук към този момент не знаем каква ще е ролята на Мария Бакалова, само че пък е несъмнено, че комедиантът Джери Зайнфелд ще напише сюжета, режисира и даже взе участие във кино лентата. Unfrosted: The Pop-Tart Story ще бъде продуциран от Netflix и един куп звезди ще вземат присъединяване в него. Става дума за Хю Грант, Мелиса Макрати, Ейми Шумър и Джеймс Мардсън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР