От миналата седмица Ким Кардашиян вече притежава ново имение в

...
От миналата седмица Ким Кардашиян вече притежава ново имение в
Коментари Харесай

Продава ли Ким Кардашиян семейния си дом

От предходната седмица Ким Кардашиян към този момент има ново имение в Малибу. За него тя заплати " скромните " 70.4 милиона $.
 Ким Кардашиян, Синди Крауфорд, Малибу и имението до плажа за 70.4 милиона
Какво си купи за 70 милиона Ким Кардашиян

“Втора приложимост ” от модела Синди Крауфорд

Въпреки новата си облага риалити звездата е решила да резервира фамилния си дом в Хидън Хилс.

" Къщата в Малибу е просто къща на плажа. Тя няма да продава къщата си в Хидън Хилс ", разкри вътрешен човек на People.

Друг източник пък изясни какво е стимулирало Ким Кардашиян да направи покупката: " Къщата на Кание е доста близо (до къщата в Хидън Хилс) и това е един метод тя да бъде самостоятелна ". През 2021 година някогашният ѝ брачен партньор купува парцел от другата страна на улицата срещу главния дом на Кардашиян.

Ким и Кание се снабдяват с имението в Хидън Хилс за 20 милиона $ през 2014 година Четири години по-късно Крис Дженър съобщи, че цената му е скочила доста и към този момент коства 60 милиона $. До момента Ким Кардашиян към момента живее там с децата си Норт (9 г.), Сейнт, (6 г.), Чикаго, (4 г.), и Псалм (3 г.).

За интериора на фамилния си дом някогашната двойка се доверява на проектант Аксел Вервоорд, който основава неповторимо, напълно в бял цвят, вътрешно пространство на къщата. Аксел е фамозен с изчистения си жанр, постоянно сравняван с интериорите на манастир или музей. Отнема му към три години, с цел да приключи парцела, преди Кардашиян и Уест да се нанесат през 2017 година

Когато Кание купува къщата на отсрещната улица, той изяснява, че го е направил, за бъде по-близо до децата си. За нея той дава сумата от 4.5 милиона $.

В допълнение към него, рапърът закупи и парцел на брега на морето в Малибу за близо 60 милиона $ през 2021 година Също по този начин той стана притежател на ранчо за 14 милиона $ в Грейбул през 2020 година, както и на още едно ранчо за 14 милиона $ в Коуди.
 Кание Уест, Ким Кардашиян и парцелът в Калабасас, който купи, с цел да е покрай децата си
За какво Кание похарчи 4.5 милиона

Всичко в името на децата

Що се отнася до Ким Кардашиян, като се изключи че умножава парцелите си, тя пусна на пазара други нейни два парцела в Калифорния. Този месец риалити звездата още веднъж разгласи за продажба първокласния си апартамент с три спални и четири бани в Калабасас, който в миналото е употребила като офис за SKIMS за 3.5 милиона $. Ким продава и своя къща в ранчо, покрай главния си дом за 5.3 милиона $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР