От Милан са започнали преговори за подновяването на договора на

...
От Милан са започнали преговори за подновяването на договора на
Коментари Харесай

Милан преговаря усилено с основни футболисти

От Милан са почнали договаряния за подновяването на контракта на капитана Алесио Романьоли, оповестява авторитетният публицист Джанлука Ди Марцио. Настоящото съглашение сред двете страни изтича в края на този сезон. Все още е рано да се каже дали ще се стигне до удължение на договора. За момента информациите са извънредно разнопосочни.

Журналистът приказва и за обстановката към други двама играчи на отбора с изтичащи контракти - Франк Кесие и Симон Кяер. “Росонерите” са отправили следващо предложение към халфа, който обаче го е отказал. В момента има огромна разлика в предлаганата заплата и мечтаната такава и по тази причина има застой в договарянията. От управлението считат, че претенциите на котдивоареца са прекомерно високи и единственият метод да се стигне до единодушие сред двете страни е футболистът да направи отстъпка в своите претенции.

, il punto sui rinnovi di contratto in casa: da e a
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio)

Що се отнася до опитния защитник, шефовете не считат, че неговата обстановка е незабавна, защото и клубът, и играчът имат предпочитание да продължат взаимоотношенията си и наподобява, че за договарянията с датския национал е минимум евентуално да доведат до неприятна изненада за шефовете на Милан.

Междувременно, “Калчомеркато” оповестява, че през вчерашния ден се е провела среща сред спортния шеф Рики Масара и сътрудник на 22-годишното крило на Брюж Ноа Ланг. Бившият състезател на Аякс сега е на лагер с националния тим на Нидерландия. Играчът неотдавна получи дебютната си повиквателна. Обект на интерес от страна на росонерите е и 20-годишния атакуващ халф на Андерлехт Яри Вершарен.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР