От Милан са се отказали от намерението си да привлекат

...
От Милан са се отказали от намерението си да привлекат
Коментари Харесай

Милан се отказва от Демирал, задържа Донарума и продава Кутроне

От Милан са се отказали от желанието си да привлекат бранителя на Ювентус Мерих Демирал, оповестява “Скай Спортс Италия”.

Както е известно, турчинът дойде в торинския клуб през това лято от Сасуоло за 15 млн. евро. Затова от “Старата госпожа” освен че желаеха към 40 млн. евро за новата си облага, само че и упорстваха да бъде включена и уговорка за назад откупуване. Така “росонерите” са решили да преустановят интереса си към бранителя, като също така Джорджо Киелини сега е малтретиран от травма и “бианконерите” не желаят да бързат с продажбата на Демирал.
Sky: #ACMilan abandon pursuit of Juventus defender https://t.co/3CL6TFHMKV
— SempreMilan (@SempreMilanCom) July 24, 2019 Междувременно, високите финансови условия на Милан са отказали Пари Сен Жермен от концепцията да притегли Джанлуиджи Донарума, твърди “Екип”. Сделката за Анхел Корея с Атлетико Мадрид пък към този момент е завършена, макар провалениия трансфер на Андре Силва в Монако. Аржентинецът ще премине на “Сан Сиро” за сума от порядъка на 40 млн. евро. Сигурен напускащ обаче е Патрик Кутроне, който ще премине в Уулвърхамптън за 16 млн. паунда с бонуси.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР