От Милан са много близо до привличането на халфа на

...
От Милан са много близо до привличането на халфа на
Коментари Харесай

Милан с променлив успех при преговорите с Лил за трансферни цели

От Милан са доста покрай привличането на халфа на Лил Ренато Санчес, само че в това време неговият съотборник Свен Ботман се отдалечава от трансфер в италианския първенец, настояват локалните медии.

“Росонерите” към този момент са прецизирали персоналните условия със Санчес, като информациите не загатват продължителността на контракта, само че разкриват, че годишната заплата ще бъде към 3 млн. евро. Клубът също по този начин е в напреднали договаряния с сътрудниците си от Лил, като се чака двете страни да се спогодят за трансферна сума от порядъка на 18-20 млн. евро.

Така португалският национал ще дойде в Милано, с цел да размени Франк Кесие, който ще премине в Барселона като свободен сътрудник.

Ситуацията със бранителя Ботман обаче е по-различна. Той от дълго време е постигнал сделка с Милан за 5-годишен контракт за заплащане от към 3 млн. евро на сезон, като подценява всички останали предложения, с цел да се причисли към Милан. Въпреки това от Лил затрудняват договарянията с италианския клуб, защото Нюкасъл, Манчестър Юнайтед и Тотнъм са подготвени да предложат повече пари за нидерландския национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР