От Милан подготвят оферта за младата звезда на Брюж Ноа

...
От Милан подготвят оферта за младата звезда на Брюж Ноа
Коментари Харесай

Милан влиза в преговори за нидерландско крило

От Милан приготвят оферта за младата звезда на Брюж Ноа Ланг, твърди „ Гадзета дело спорт “. Крилото е една от огромните трансферни цели на „ росонерите “, чиито ръководители на няколко пъти се срещнаха с представители на юношата на Аякс през последните месеци.

Според “Гадзета “ Ланг има предпочитание да се причисли към миланския гранд макар интереса на Арсенал, Ливърпул и Борусия Дортмунд към него. Той е разчувствуван от концепцията да работи със Стефано Пиоли и Паоло Малдини, който е бил един от идолите му като дете. През сегашния сезон 22-годишният състезател има 8 гола и 13 асистенции в 40 мача във всички шампионати. Договорът му е до 2025-а, като поставената от Брюж цена е към 25 млн. евро, само че „ червено-черните “ ще се опитат да я понижат до към 20 млн. плюс бонуси.

Calciomercato Milan: Noa Lang regalo scudetto. 25 milioni, lui è stregato
— informazione sport (@infoitsport)
Междувременно, “Розовия вестник “ написа, че „ росонерите “ се интересуват от още едно крило – Доменико Берарди от Сасуоло. Италианският национал прави доста мощен сезон в Серия "А " с 14 гола и 11 асистенции в 27 мача. От клуба му желаят 30 млн. евро, само че от Милан ще опитат да понижат и неговата цена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР