От Милан официално съобщиха, че главният мениджър Иван Газидис напуска

...
От Милан официално съобщиха, че главният мениджър Иван Газидис напуска
Коментари Харесай

Главният мениджър на Милан напуска клуба

От Милан публично оповестиха, че основният управител Иван Газидис напуща клуба през декември. Това става четири години, откакто пое поста.

" Милан оповестява, че договорът на Иван Газидис завършва на 5 декември 2022 година. Той стартира работа през декември 2018 година и преведе клуба през интервал на напредък и рационализация, както като игра на терена, по този начин и в другите действия, свързани с бизнеса ", написаха от клуба.

" Оставям Милан след четири превъзходни години. Дължа доста на този клуб, на хората, на тифозите и на града, уверен съм, че те безусловно ми избавиха живота. Ако през днешния ден Милан е в по-добра позиция от тази, в която го заварих, това се дължи на работата на всички хора, с които бях обкръжен. Накрая желая да изразя специфична признателност към нашите почитатели. Тифозите подкрепяха клуба (и мен самия) през сложните моменти, с помощта на силата и издръжливостта им. Ще запазя вечно в сърцето си загатна по какъв начин ми се усмихваха по време на моята болест. Напускат отговорностите ми към Милан, само че клубът ще остане вечно у мен ", сподели самият Иван Газидис.
 Милан и Кремонезе приключиха наедно 0:0
Милан се издъни против дилетант и се закотви на второто място

" Росонерите " владееха самодейността през целия мач
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР