От Meteo Balkans предупредиха жителите на няколко града у нас

...
От Meteo Balkans предупредиха жителите на няколко града у нас
Коментари Харесай

Meteo Balkans: Затваряйте прозорците, връхлита ни пясъчна буря!

От Meteo Balkans предизвестиха жителите на няколко града у нас да затворят прозорците на домовете си, защото се чака пясъчна стихия.

Много скоро температурите внезапно ще се намалят. Очакваме и увеличаване напразно, като най-силни ще са поривите над Североизточна България, написаха на страницата си във Facebook от Meteo Balkans. Те означават, че се очакват ураганни стойности напразно над крайните североизточни региони от нашата страна.

Те настояват, че към Силистра доближава пясъчна стихия.

" На фотографията виждаме прахуляк, вдигнат от мощните пориви напразно! Очакваме доста скоро вятъра да стигне до 100 км в час! ", пишат от Meteo Balkans.



Снимка: Ellie Petrova

На Facebook страницата за прогнози са оповестени и други фотоси от Силистра. На фотосите се вижда кафеникав нюанс, като съгласно Meteo Balkans това е прахуляк, който е вдигнат от мощния вятър.



" До 100 км в час се чакат в региона на Силистра, Добрич и Шумен до минути! В региона се следи и пясъчна стихия! ", прецизират те.

Малко по-късно разгласиха и видеокадри от бурята в Силистра.



" Затваряйте прозорците! ", приканват от Meteo Balkans и допълват: " Почти ураганни пориви напразно подвигат прахуляк в атмосферата! ".



Междувременно мощният вятър в Плевен е бутнал дърво, като част от него се е стоварило върху жици.



Снимка: Александър Николаев
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР